Ons verhaal

In de afgelopen drie jaar ben ik vader geworden van twee jongens. Ik ervaar dit als de grootst mogelijke verrijking van mijn leven. We woonden toen nog op 65 vierkante meter op drie hoog in Amsterdam. Dat leverde ook de verbazing over de benodigde spullenboel die je niet efficient lijkt te kunnen organiseren. Daarnaast is het ouderschap het moment waarop je geconfronteerd word met de toekomst, namelijk die van je kind. De spullen zijn duur en vaak maar kort nodig. Ik vond het logisch om deze onderwerpen te nemen als uitgangs punt voor Wheely.

Na het nodige onderzoek hoe andere (aanstaande) jonge gezinnen tegenover het leasen van kinderwagens staan waren de reacties zo positief dat Wheely er moest komen.
Als partner is Greentom aangesloten, een Nederlandse kinderwagen producent van de duurzaamste kinderwagen ter wereld! Dat zij wilden samenwerken is essentieel voor het bereiken van onze visie.

De Wheely Kinderwagen

Greentom is de leverancier van de Wheely kinderwagen, zij bouwen aan een groene toekomst door functionele producten te ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Zo gebruiken ze plastic afval als grondstof voor veilige en duurzame producten en helpt op deze manier de planeet schoner en leefbaarder te maken.