FAQ

Hoe lease ik een kinderwagen bij Go Wheely?

Dit doe je simpel en snel via onze webshop. Je geeft aan of je een nieuwe kinderwagen of een refurbished wilt leasen. Daarna zie je welke kleuren er voor jou beschikbaar zijn.

Waar in Nederland is Go Wheely beschikbaar?

GoWheely is in heel Nederland beschikbaar. 

Hoe zit het precies met de drie fases van Go Wheely?

Om zo min mogelijk spullen in huis te hebben die je niet gebruikt begin je bij ons met de carrycot (de reiswieg). Deze kan je ongeveer 6 maanden gebruiken tot je kind er te groot voor wordt. Op dat moment geef je aan dat je graag de volgende fase wilt ontvangen. Wij bezorgen je dan de reversible (zitje) en nemen de carrycot weer mee. Wanneer je kind ook uit de reversible is gegroeid bepaal je zelf of je door wilt naar de laatste stap en ontvang je onze buggy.

Wat moet ik doen als er iets aan de hand is met mijn kinderwagen?

Je neemt contact met ons op en wij lossen het probleem binnen 24 uur voor je op. Dit kan via whatsapp, telefoon of email.

Wat is de minimale contractduur voor Go Wheely?

De minimale contractduur is 3 maanden. Daarna ben je vrij om op ieder moment je contract te beëindigen. Hiervoor staat wel een opzegtermijn van 1 maand.

Wat gebeurt er als mijn kinderwagen is gestolen?

Dan neem je contact met ons op en bezorgen we snel weer een nieuwe. Je dient wel een nalatigheid bijdrage te betalen. Dit is 90,- euro wanneer je een nieuwe kinderwagen least en 60,- euro voor een refurbished kinderwagen.

Start putting together your ideal stroller now.