Veelgestelde vragen

Hoe lease ik een kinderwagen?

A: Dit doe je simpel en snel via onze webshop. Je geeft aan of je een nieuwe kinderwagen of een refurbished wilt leasen. Daarna zie je welke kleuren er voor jou beschikbaar zijn.

Waar in Nederland is Wheely beschikbaar?

A: Wheely is in heel Nederland beschikbaar.

Hoe zit het precies met de drie fases van Wheely?

A: Om zo min mogelijk spullen in huis te hebben die je niet gebruikt begin je bij ons met de carrycot (de reiswieg). Deze kan je ongeveer 6 maanden gebruiken tot je kind er te groot voor wordt. Op dat moment geef je aan dat je graag de volgende fase wilt ontvangen. Wij bezorgen je dan de reversible (zitje) en nemen de carrycot weer mee. Wanneer je kind ook uit de reversible is gegroeid bepaal je zelf of je door wilt naar de laatste stap en ontvang je onze buggy.

Wat moet ik doen als er iets aan de hand is met mijn kinderwagen?

A: Je neemt contact met ons op en wij lossen het probleem binnen 24 uur voor je op. Dit kan via whatsapp, telefoon of email.

Wat is de minimale contractduur?

A: De minimale contractduur is 3 maanden. Daarna ben je vrij om op ieder moment je contract te beƫindigen. Hiervoor staat wel een opzegtermijn van 1 maand.

Wat gebeurt er als mijn kinderwagen is gestolen?

A: Dan neem je contact met ons op en bezorgen we snel weer een nieuwe. Je dient wel een nalatigheid bijdrage te betalen. Dit is Euro 90,- wanneer je een nieuwe kinderwagen least en Euro 60,- voor een refurbished kinderwagen.