Onze missie

Een duurzame wereld co-creëren voor onze kinderen waarin gemak en service voorop staan. Een wereld waarin producten oneindig worden hergebruikt. Waarin we eerbiedig omgaan met de aarde en we op een eerlijke en oprechte manier met elkaar samenleven.

Hoe we dat doen

Door dat aan te bieden wat ouders op een bepaald moment nodig hebben in de groei van hun kind gebruiken we bij Go Wheely niets te veel.

We werken met respect voor het milieu, de mensen waarmee en waarvoor we werken en met respect voor de materialen waaruit onze spullen bestaan. Met onze diensten dragen we direct bij aan meer dan alleen het statische begrip van welvaart.

Kerndoelen

We dragen bij aan een schonere en minder vervuilende baby-industrie.

We dragen bij aan een ethisch verantwoordelijke wereld door mensen bewuste producten aan te bieden en hen duurzame financieringsmogelijkheden te geven

We dragen bij aan een duurzamere wereld door samen met onze klanten zuiniger om te gaan met grondstoffen

We streven naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk door in al onze keuzes na te denken over de impact van wat we doen

We onderzoeken manieren om duurzaam te recyclen en afvalloos te werken

We geloven dat delen betekent dat je kan vermenigvuldigen, en dat dan niet alleen in geld uitgedrukt

We geloven dat delen veel leuker is dan alleen iets gebruiken

De kinderwagen
Waarom een kinderwagen van Go Wheely?
Groenere Toekomst
Omdat we de toekomst voor onze kinderen graag wat duurzamer maken worden onze kinderwagens gemaakt van herbruikbaar materiaal. Ook wordt voor alle materialen die wij terugkrijgen een tweede leven gerealiseerd. Uiteraard laten we de wagen reinigen en vervangen we waar nodig de onderdelen die niet meer goed zijn. De stoffen vervangen we volledig, zodat iedereen fris en fruitig kan beginnen. 

Alleen in huis wat je gebruikt

Elk onderdeel van de kinderwagen heb je eigenlijk maar een paar maanden tot een jaar nodig. Dan zit je met die losse onderdelen die je niet gebruikt. Dat vinden wij zonde. Die onderdelen kunnen door iemand anders gebruikt worden. En als je kindje uit de kinderwagen is gegroeid? Dan kan de volgende die kinderwagen nog heel goed gebruiken.

Start samenstellen kinderwagen